PRIVAT

Vi på Raceland vill tacka alla våra kunder som varit och kört Gokart hos oss i år. Det var flera nyheter i år och vi kommer att ha ännu fler nyheter under 2021.
Nyheterna kommer att göra det bättre och ännu roligare för er att köra Gokart hos oss på Raceland.

 

Drop In.
Stängt för säsongen

 

Boka svensexan, möhippan eller familjeträffen hos oss!

Gokart är en perfekt aktivitet vid familjeträffen, svensexan, möhippan eller födelsedagskalaset. Adrenalinet pumpar och alla får en upplevelse som det kommer att pratas om länge! Varje race börjar med instruktioner från vår personal, så alla ska veta hur det fungerar och vad man får och inte får göra. Löpande under racets gång ger vi er tips på t.ex. spårval för att ni ska utvecklas så mycket som möjligt som förare.

Bokningsbara tider:

måndag från klockan 08 -mörker

tisdag från klockan 08 -mörker

onsdag  kl 08-17! 

torsdag från klockan 08 -mörker

fredag från klockan 08 -mörker

lördag 08-mörker 

söndag 15- mörker 

 

 

Tänk på att minimumsumman är 2000 kr gäller för bokningar. 

NEDAN FINNER DU VÅRA OLIKA RACE:

MiniRace

För er som inte vill köra så mycket, men ändå ha en rolig stund! Här kör vi ett tidskval, där det gäller att sätta en så bra varvtid som möjligt, därefter kör vi final där det istället gäller att komma först i mål.

Pris: 300:-/person (minst 7 personer)

Formel 1

För er som vill köra “lagom” mycket. Här kör vi två tidskval, där det gäller sätta en så bra varvtid som möjligt, därefter kör vi final där det istället gäller att komma först i mål.

Pris: 400:-/person (minst 5 personer) 

Formel 1+

För er som vill köra lite mer. Här börjar vi med träning för att bli varm i kroppen. Därefter kör vi två tidskval, där det gäller sätta en så bra varvtid som möjligt, därefter kör vi final där det istället gäller att komma först i mål.

Pris: 450:-/person (minst 5 personer)

Super Formel 1

För er som vill köra mycket och verkligen få valuta för pengarna. Detta är vårt mest prisvärda race. Här börjar vi med träning för att bli varm i kroppen. Därefter kör vi två tidskval, där det gäller sätta en så bra varvtid som möjligt, och vi avslutar med en lång final där det istället gäller att komma först i mål.

Pris: 500:-/person (minst 4 personer)

LeMans

Stafett/Lagtävling där laget som har kört flest varv när tiden är slut vinner. Varje lag sköter själva sina förarbyten och lägger upp taktiken för att det ska bli just deras lag som får stå överst på pallen. Vi börjar med träning så att alla får lära sig hitta runt på banan och byta förare i depån, därefter kör vi racet.

Pris:
Le Mans 1 h (20 minuter träning, 1 h race)
Pris: 1100:-/lag (minst 6 lag)

Le Mans 1,5 h (20 minuter träning, 1,5 h race)
Pris: 1500:-/lag (minst 6 lag)

Le Mans 2 h (20 minuter träning, 2 h race)
Pris: 1800:-/lag (minst 6 lag)

Juniorrace

Här kör vi endast mot klockan och det gäller att köra så bra man kan för att få de bästa varvtiderna. Alla förare måste vara minst 10 år och 140 cm långa. Medaljer ingår ej, men går att köpa till.

Träning/drop in

Om ni vill testa på att köra, eller träna på tekniken, är drop in ett bra val. Alla förare måste vara minst 10 år och 140 cm långa. Vi har även en dubbelsitsig gokart för dem som inte kan eller vill köra själva. OBS! Bokade körningar har företräde.

Pris:
Från 140:- per person

Prisutdelning med medaljer ingår i alla race förutom i vårt juniorrace.

VÄLKOMMEN MED DIN BOKNING

Telefon: 0472-135 90
Maila oss genom att använda formuläret nedan är ni snälla.

Viktig information

Boka evenemang hos oss

Har ni frågor eller bara funderingar så hör gärna av er. Vi svarar på alla frågor och skräddarsyr paket utifrån dina önskemål.

11 + 8 =

Adress

GPS-koordinater:
N 56.81434, E 015.19508

Ring oss

Telefon: 0472-135 90

E-post

Vänligen använd vårt formulär som finns här ovan.